Skip to content

Flotari logice marca RMGC, minciuni marca Basescu

September 18, 2011

In timp ce isi indeplinea indatoririle legate de cel de-al doilea job, si anume postul de PR al RMGC*, Presedintele Romaniei a facut cateva afirmatii care s-au dovedit a fi neadevarate.

In cadrul unei emisiuni difuzate de postul PRO TV duminica, 18 septembrie, Presedintele Romaniei a prezentat cateva poze facute cu aparatul propriu si despre care a spus ca reprezinta Rosia Montana. Presedintele a prezentat pozele cu pricina in incercarea de a dovedi cat de poluata este Rosia Montana.

In decursul aceleiasi zile, matematicianul Dan Selaru a dovedit, pe blogul sau, ca pozele despre care domnul Presedinte a afirmat ca infatiseaza Rosia Montana infatiseaza de fapt fostul sat Geamana peste care au fost revarsate substantele toxice la Rosia Poieni, o exploatare miniera aflata la 10 km de Rosia Montana.

“Rosia Montana nu arata asa. Ar putea fi o privire in viitor”, spune Dan Selaru pe blogul sau.

Sa ne fie cu iertare daca deviem de la un ton neutru, dar adevarul din spatele pseudo-logicii RMGC este: “aveti o zona poluata (sau dovedim noi asta cumva), deci haideti sa incepem exploatarea, sa o poluam si mai mult, ajutand astfel zona din punct de vedere al problemelor de mediu.”

Iata imaginile:

1. Fotografia facuta de Presedinte, via Gandul.info

2. O fotografie cu Rosia Montana

___
*
Aceasta afirmatie este un pamflet. Nu avem dovezi concrete privind legatura dintre RMGC si Presedintele Basescu. Dupa cum nu avem dovezi concrete nici privind legatura dintre Presedintele Basescu si interesele cetatenilor romani.

Advertisements

From → Uncategorized

2 Comments
  1. Pierdut dovezi concrete privind legatura dintre Presedintele basescu (da, cu litera mica!) si Romania. Gasitorului buna recompensa.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Sorin Jurcă din Rosia Montana și Asociatia Ad Astra din Bucuresti, prezenti la Bruxelles pentru Rosia Montana « respect Rosia Montana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: